Öğrencilerimizle Divriği Gezisi Düzenlendi

Başlama Tarihi :   06.03.2017 Bitiş Tarihi :   25.03.2017

Rektörlüğümüz tarafından ' Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Sivası Tanıtıyoruz' etkinlikleri kapsamında 04 Mart 2017 tarihinde Fakültemiz 1. sınıf öğrencilerine Raybüsle Divriği gezisi düzenlendi.

Özellikle Sivaslı olmayan ve Divriği'yi görmeyen öğrencilerin katıldığı gezide öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Tutku TUNÇ, Yrd. Doç. Dr. Tülay OYMAK ve Arş. Gör. Sema MISIR öğrencilere eşlik etti.

Milli Eğitim Müdürü Melih SAYAR ve Ulu Cami Din Görevlisi Nail AYAN tarafından Divriği Ulu Cami kapsamlı şekilde tanıtıldı. Türkiye'nin Demir Yolu Çalışmasında büyük bir paya sahip olan Divriğili Nuri Demirağ'ın doğup büyüdüğü Divriği yöresine has konak gezdirildi.

Dekanlık olarak Sivas Ticaret ve Sanayi Odamıza, Divriği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Divriği İmam Hatip Lisesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.