Fakültemiz Önlük Giyme Töreni, Konferans ve Bitirme Projesi Yarışması

Haber Tarihi :   30.05.2018

 14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında, birinci sınıf öğrencilerimiz için beyaz önlük giyme töreni ile konferans düzenlendi.

 

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Ahmet Alim, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Eczacılık Fakültesi Eski Dekanlarından Prof. Dr. Şahin Yıldırım, Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Görler ve Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer, Sivas Eczacı Odası Başkanı Süha Özyazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eczacı Müjgan Üçer, fakülte öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.  

 

Eczacı Odası Başkanı Süha Özyazıcı ve Prof. Dr. Dekan Ahmet Alim’in ve Eczacı Müjgan Üçer’in açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, eczacılık mesleğinin önemine ilişkin kısa bir konuşma yaparak öğrencilere eğitim ve sonrasında meslek hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

 

Farma Aktif ilaç firması ARGE Müdürü Başak Acar Karaköy tarafından verilen konferansta ilacın üretim aşamaları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

 

Düzenlenen konferansın ardından birinci sınıf öğrencilerine önlükleri giydirilerek temsili olarak eczacılık mesleğine ilk adımı atmaları sağlandı. 

 

 Etkinlik kapsamında son sınıf öğrencileri arasında bitirme projesi poster sunumu yarışması düzenlendi. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilerden birinci olan Seniha Çelebi, ikinci olan Betül Esen ve üçüncü olan Kubilay Varol’a başarılarından dolayı teşekkür belgeleri ve hediyeleri proje danışman öğretim üyeleri tarafından verildi.

 

Ayrıca eczacılık fakültesi öğrencileri arasında düzenlenen “Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması”na fakültemiz adına katılan ve 5. olan Süleyman Çetin’e de başarısından dolayı teşekkür belgesi verildi. 

 

Etkinlik kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Başak Acar Karaköy’e, etkinlik için desteklerini esirgemeyen Eczacı Odası Başkanı Süha Özyazıcı’ya, ve şehrimize ve eczacılık alanına katkılarından dolayı Eczacı Müjgan Üçer’e de teşekkür belgesi ve plaketleri takdim edildi.

 

Törenden sonra müzik eşliğinde kokteyl düzenlendi. 

 

Tüm fotoğraflar için tıklayınız.

 

 

 

 

Yukarı