FAKÜLTEMİZ İKİNCİ MEZUNİYET TÖRENİNİ DÜZENLENDİ (14.06.2019)

Haber Tarihi :   18.06.2019

Fakültemiz 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezunları için üniversitemiz Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene fakültemiz Dekan V. ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ahmet Alim, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlhan ÇETİN, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hacı İbrahim DELİCE, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İhsan HUBBEZOĞLU, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Kürşat ALTAY, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Nilüfer TUĞUT, 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süha ÖZYAZICI, dekan yardımcıları, fakültemiz öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende beşinci sınıf öğrencilerinin danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ATAŞ, 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süha ÖZYAZICI, Dekan Vekili ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Ahmet ALİM’in açış konuşmaları gerçekleştirdi.

Fakültemiz dekan yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Merve ERGÜL’ün eşliğinde gerçekleştirilen Eczacılık Yemini’nin ardından mezun öğrenciler adına Fakülte birincisi Ezgi AKTAŞ bir konuşma yaparak mezuniyet kütüğüne plaka çaktı.

Tören diploma, Yüksek Onur ve Onur Belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Fotoğraflar için tıklayınız.