ERASMUS PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE SOFİA ÜNİVERSİTESİ KİMYA ve ECZACILIK FAKÜLTESİ İLE 7 YILLIK İKİLİ ANLAŞMA İMZALANDI.

Başlama Tarihi :   18.11.2015 Bitiş Tarihi :   06.01.2016

* Erasmus Programı çerçevesinde Bulgaristan'daki Sofia Üniversitesi Kimya ve Eczacılık Fakültesi ile yaklaşık 3 aydır yapılan görüşmeler sonucunda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılından başlayarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına kadar sürecek 7 yıllık ikili anlaşma Fakülte Koordinatörümüzün girişimleri ile imzalanmıştır.

Anlaşmanın tam metnine ulaşmak için tıklayınız.

Sofia Üniversitesi'nin Web Sayfası  ve Üniversite hakkındaki bilgilere de  burdan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci ve Öğretim elamanlarımız için hayırlı olması dileklerimle.

Erasmus Fakülte Koordinatörü

Doç.Dr. Halil İbrahim ULUSOY