Yeni öğrencilerimiz için Akran Danismanligi yapacak üst sınıf Ögrencileri basvuru-ilani

Başlama Tarihi :   09.09.2021 Bitiş Tarihi :   24.09.2021

Rektörlüğümüzce yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize bölüm/program bazlı Akran Danışmanlığı uygulaması önerilmektedir. Akran Danışmanlığı uygulaması kapsamında dekanlığımız  tarafından gönüllü öğrenci başvuruları alınacak, bu kapsamda akademik danışmanlarca gönüllü öğrencilere eğitim-öğretim süreçleri ile sınav uygulamaları, yerleşke ve şehrin tanıtımı vb. konularda gerekli eğitimlerin verilmesi sağlanacaktır. Uygulama eğitimi almış öğrencilerin kendilerinden alt sınıflarda bulunan öğrencilere fakülteye ve üniversiteye uyum, dersler ve sosyal etkinlikler konusunda yardım etmeleri kendilerinden talep edilecektir.

Bu bağlamda aramıza yeni katılan öğrencilerimize "Akran Danışmanlığı" yapma konusunda görnüllü olan arkadaşlarımızın (3. , 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimizden) 14 Eylül Salı mesai bitimine kadar eczacilik@cumhuriyet.edu.tr adresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.