Mezunlara Yönelik “Eczane Uygulamalarında Tazminat Sorumluluğu” konulu Meslek İçi Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   08.03.2024

Mezunlara Yönelik Meslek İçi Eğitim amacıyla fakültemiz dekan yardımcısı Prof.Dr. Evren ALĞIN YAPAR tarafından düzenlenen, Avukat-Bilim Uzmanı Eczacı Hatice Özlem ÖZLÜK tarafından verilen seminer, fakültemiz dekanı Prof.Dr. Bülent SARAÇ, Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahadır EREN ve SEO kurullarında görev alan eczacılar, üyeler başta olmak üzere mezunlarımızdan da katılım ile gerçekleştirilmiştir. Seminerde, eczane kapsamında sunulan ürün ve hizmetler ile eczanede çalışan personeller yönüyle eczanelerde oluşan tazminat sorumlulukları ve eczanelerin mesul müdürlerinin hukuki yükümlülüklerinden bahsedilmiştir.