TEBGK Çalıştayına Fakültemiz Öğrencileri Katıldı (2-3 Mart 2024)

Haber Tarihi :   17.05.2024

Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu tarafından 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Ankara "Geleceğin Reçetesi" temalı bir çalıştay gerçekleştirildi.

Türkiye ve KKTC'den gelen yaklaşık 190 delegenin katıldığı çalıştaya fakültemiz TEBGK delegeleri Fatma Zehra Bozdağ, Gülnur Sabancı, Rahime Öztürk ve Simge Erkek katılım gösterdiler.

Açılış konuşmasını Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney'in yaptığı program, on kişilik masalardan oluşan delege ekiplerinin fikir atölyesi ve poster hazırlama etkinliği ile devam etti.“Geleceğin teknoloji, girişimcilik, sürdürülebilirlik ve eğitim reçeteleriyle” ilgili projelerin hazırlandığı çalıştayda fakültemiz delegelerinden Gülnur Sabancı ve Rahime Öztürk, sunum yaparak ekiplerini temsil ettiler.