"14 Mayıs Eczacılık Günü" Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   21.05.2021

14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Eczacılık Fakültesi Dekanlar Konseyi Başkanı Prof.Dr.İlkay ERDOĞAN ORHAN, Erzincan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eski Dekanı, Gazi Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi ve Serbers Eczacı Prof.Dr.Mehtap UYSAL ve 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bahadır EREN'in katılımı ile 14 Mayıs 2021 tarihinde bir söyleşi programı gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Halil İbrahim ULUSOY'un moderatörlüğünde gerçekleşen programda, Covid-19 Salgın sürecinini eğitim hayatına etkileri ile bundan sonraki gelişmeler, eczacılık mesleğinin alanları ve öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri yönünde bilgiler paylaşıldı.