FAKÜLTEMİZDE ÇEVRİMİÇİ MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Haber Tarihi :   02.07.2021

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında fakültemizden mezun olmaya hak kazanan 4. Dönem mezunlarımız için çevrimiçi mezuniyet töreni düzenlendi.

Etkinlikte Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bülent SARAÇ, Rektör Danışmanı Prof.Dr.Ahmet ALİM, beşinci sınıf danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Tutku TUNÇ ve 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı adına Eczacı Kübra ÖZDEMİR birer konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerimizin video çekimleri ile hazırlanan Eczacılık Yemini’nin okunmasının ardından fakültemizden birincilikle mezun olan Duygu SALÇAN bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Dekanımız Prof.Dr.Bülent SARAÇ tarafından cübbesi giydirilerek başarı belgeleri takdim edilen öğrencimiz, 4. dönem mezunları adına yaş kütüğüne plaka çaktı.

Tören fakültemiz öğretim elemanlarının öğrencilerimizi tebrik mesajları ile son buldu.