Fakültemiz Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü Tarafından Kariyer Günleri Kapsamında Kooperatifçilik ve Eczane Ekonomisi Konulu Konferans Düzenlendi.

Haber Tarihi :   11.03.2022

Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü (ESAYAK) Tarafından Kariyer Günleri Kapsamında "Kooperatifçilik ve Eczane Ekonomisi" Konulu Konferans Düzenlendi. (10.03.2022)7 Mart 2022 tarihinde Mersin Güney Ecza Kooperatifi (GEK) temsilcileri, 37. Bölge Sivas Eczacı Odası başkanı ve yönetimi, akademik personel ve öğrencilerin katılımı ile düzenlenen konferansta kooperatif nedir, eczane ekonomisine kooperatifçiliğin katkısı nelerdir gibi konular hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Konferansın ardından Eczacılık Fakültesi dekan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Murat DOĞAN ve ESAYAK kulübü akademik danışmanı Öğr.Gör. Ecz.Eda SÖNMEZ GÜRER tarafından sunumu gerçekleştiren GEK denetleme kurulu üyesi Ecz.Tuğba TUNCEL'e teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.