CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK ÖĞRENCİLERİ BİRLİĞİ (CUPSA) TARAFINDAN FARMASÖTİK BAKIM VE ECZANEDE KLİNİK ECZACILIK KONULU KONFERANS PROGRAMI DÜZENLENDİ (30 Mart 2022)

Haber Tarihi :   08.04.2022

Fakültemiz CUPSA öğrenci kulübü tarafından düzenlenen konferansa, 2021 yılının Altın Havan Ödüllü Eczacı Emine KARATAŞ KOÇBERBER konuşmacı olarak katıldı. Fakültemiz öğrencilerinin yanı sıra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Programı öğrencilerinin de katıldığı konferansta Eczacı Emine KARATAŞ KOÇBERBER klinik eczacılığın önemi, tedavide eczacının rolü, yurtdışında ve ülkemizdeki uygulamalarına değindi. Öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgiyle takip edilen programın sonunda konuşmacı Sayın KOÇBEBER’e Teşekkür Belgesi takdim edildi.