ECZACILIK GÜNÜ KUTLANDI (13.05.2022)

Haber Tarihi :   25.05.2022

14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında konferans ve kariyer söyleşileri etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında fakültemiz Eczacılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Evren ALĞIN YAPAR tarafından “Küresel Eczacılık ve İyi Eczacılık Uygulamaları” konulu bir konferans verildi. Konferansın ardından gerçekleştirilen panelde fakültemizden mezun olan eczacılarla kariyer söyleşisi gerçekleştirildi. Prof.Dr.Halil İbrahim ULUSOY’un moderatörlüğünü yaptığı  programa SCÜ Uygulama ve Araştırma Hastane’si eczacısı Duygu SALÇAN, fakültemiz Arş.Gör.Fatma AKYOL, Selçuk Ecza Deposu Mesul Müdürü Gürkan DOĞAN, serbest eczacı Şeyda GÜRAY DAŞTAN ve Drogsan İlaç Sanayi İş Geliştirme Uzmanı Rumeysa ERTEKİN katıldı. Panelde katılımcılar meslek hayatına atılma süreçleri ve çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Tüm etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.