FAKÜLTEMİZ BEŞİNCİ DÖNEM MEZUNLARI İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ (13.06.2022)

Haber Tarihi :   13.06.2022

Fakültemiz 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları için 13 Haziran 2021 tarihinde üniversitemiz Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hilmi ATASEVEN, fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bülent SARAÇ, 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bahadır EREN, dekanlar, müdürler, fakültemiz öğretim elemanları ve idari personelleri ile öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende beşinci sınıf öğrencilerinin danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Tutku TUNÇ, 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bahadır EREN, Dekan Prof.Dr.Bülent SARAÇ ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hilmi ATASEVEN açış konuşmaları gerçekleştirdi.

Fakültemiz dekan yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Murat DOĞAN’ın eşliğinde gerçekleştirilen Eczacılık Yemini’nin ardından mezun öğrenciler adına Fakülte birinciliğini paylaşan Fatma Zişan GÜRGAH ve Fatıma SARICA birer konuşma yaparak mezuniyet kütüğüne plaka çaktılar.

Fakülte birincileri Fatma Zişan GÜRGAH ve Fatıma SARICA’ya belge ve plaketleri Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hilmi ATASEVEN ve fakültemiz dekanı Prof.Dr.Bülent SARAÇ, fakülte ikincisi İrem TEMİZ’e Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet ALİM, fakülte üçüncüsü Hilmi SOYKÖK’e Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yrd. Prof.Dr.Vildan BOSTANCI tarafından verildi.

Tören öğrencilere belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Tüm fotoğraflar için tıklayınız. 

Yukarı