“Öğrencilik Bitiyor Eczacılık Başlıyor” Konulu Kariyer Söyleşisi Düzenlendi (10.03.2023)

Haber Tarihi :   22.03.2023

Fakültemiz kariyer danışmanlığı programı çerçevesinde, 4. ve 5.sınıf öğrencilerimize fakültemiz öğretim üyesi Prof.Dr. Halil İbrahim Ulusoy tarafından “Öğrencilik Bitiyor Eczacılık Başlıyor” konulu seminer programı düzenlendi. Microsoft Teams programı üzerinden online olarak düzenlenen seminerde öğrencilerimize, mezuniyet sonrası kariyer seçenekleri konusunda bilgiler sunuldu. Serbest eczacılık, hastane eczacılığı, endüstri eczacılığı, araştırma geliştirme seçenekleri ve akademide çalışma seçenekleri hakkında bilgiler verildi. Sunum sonrasında öğrencilerin sorularının yer aldığı soru cevap bölümü ile etkinlik tamamlandı.