Öğrencilerimiz TEKNOFEST'te Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması Kategorisinde Finale Katılmaya Hak Kazandı

Haber Tarihi :   06.04.2023

TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Biyotekoloji İnovasyon Yarışması Fikir Kategorisinde Üniversitemiz Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet GÖMEÇ danışmanlığında Fakültemiz 4.sınıf öğrencileri Gülnihal İPEK ve Tuğçe KARLITEPE, Tıp fakültesi 4.sınıf öğrencileri Hasan Basri ŞAHİN, Rümeysa EKİNCİ ve Asude Tuğba BALTA 'nın "Malign Melanom Hücrelerinde MicroRNA-4535’in Crıspr Tekniği ile İnhibe Edilerek İnvazyon ve Metastazın Azaltılması" adlı projeleri değerlendirmeleri geçerek TEKNOFEST finaline katılmaya hak kazanmıştır.

27 Nisan – 1 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak olan final yarışmasında öğrencilerimize başarılar dileriz.