TEB GENÇLİK KOMİSYONU ÇALIŞTAYI

Haber Tarihi :   29.05.2023

23-24 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ankara’da Türk Eczacıları Birliği TEB Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen “Söz Delegelerde” konulu çalıştaya fakültemiz  TEBGK temsilcisi öğrencilerimiz  Rahime Öztürk, Fatma Zehra Bozdağ, Simge Erkek ve Gülnur Sabancı katıldı.

Çalıştay’da Delegelere “TEBGK Hastane’sinde ilaç israfını azaltmak için hangi stratejiler ve uygulamalar geliştirilebilir?” sorusu yönlendirildi. Bu konuda işbirliği içerisinde plan yapmaları ve her biri 11 delegeden oluşan masalardan iki gün sonunda poster sunumları gerçekleştirilmesi talep edildi.

Sunumlar sonucu oy birliği ile fakültemiz delegelerinin bulunduğu masa birincilik ödülünü aldı.

Yeni projeleri için motivasyon toplayan ekibimiz çalıştaydan verimli bir şekilde ayrıldı.

Fakültemiz TEBGK öğrencilerini tebrik ederiz.