FAKÜLTEMİZ ALTINCI DÖNEM MEZUNLARI İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ (20.06.2023)

Haber Tarihi :   21.06.2023

Fakültemiz 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezunları için 20 Haziran 2023 tarihinde üniversitemiz Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hakan YEKBAŞ ve Genel Sekreteri Doç.Dr.Enis Baha BİÇER,  fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bülent SARAÇ, 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bahadır EREN, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Dekanı Prof.Dr.Öztekin ALGÜL ve Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Suat ÇOLAK, dekanlar, müdürler, fakültemiz öğretim elemanları ve idari personelleri ile öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende beşinci sınıf öğrencilerinin danışmanı Doç.Dr.Gülderen KARAKUŞ, 37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bahadır EREN, Dekan Prof.Dr.Bülent SARAÇ ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hakan YEKBAŞ’ın açlış konuşmaları gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekan yardımcısı Prof.Dr.Evren ALĞIN YAPAR’ın eşliğinde gerçekleştirilen Eczacılık Yemini’nin ardından, mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Nurbanu SOYLU bir konuşma yaparak mezuniyet kütüğüne plaka çaktı.

Fakülte birincisi Nurbanu SOYLU'ya  belge ve plaketleri Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hakan YEKBAŞ  Fakülte ikincisi Yakup GÖKÇEL'e Genel Sekreter Doç.Dr.Enis Baha BİÇER,  Fakülte üçüncüsü Hilal ŞİMŞEK'e Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bülent SARAÇ tarafından verildi.

Tören öğrencilere belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Tüm fotoğraflar için tıklayınız.

 

Yukarı