Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim ULUSOY Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı

Haber Tarihi :   11.10.2023

Elsevier ve Stanford Üniversitesi’nin her yıl gerçekleştirdiği dünyanın en etkili bilim insanları listesi açıklandı.  Elsevier ve Stanford Üniversitesi’nden bilim insanlarının her yıl gerçekleştirdiği dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı son liste bilimsel, teknik ve tıbbi içerik konusunda uzmanlaşmış Hollanda merkezli yayıncılık şirketi olan Elsevier tarafından yayımlandı.

Fakültemiz Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim ULUSOY  yayınlanan listede Eczacılık Fakültesi alanında yer aldı.

Çalışmada yer alan akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.