MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ - KLİNİK ECZACILIK UYGULAMALARI

Haber Tarihi :   15.11.2023

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Evren ALĞIN YAPAR moderatörlüğünde Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı ve ECZAKDER Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Mesut SANCAR tarafından verilen “KLİNİK ECZACILIK UYGULAMALARI” semineri, Akademik Personelimiz ve Öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Seminerde; Fakültemiz ile Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında imzalanan Eczacılık Fakültesinde Öğrenim Gören Öğrencilerin Klinik Eczacılık Uygulamalarına Yönelik İşbirliği Protokolü’nün uygulanmasına ilişkin Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ nin örnek uygulamaları ve yararlanılacak kaynaklara ilişkin kapsamlı bilgiler verilmiştir.