Geleceğin Eczacıları Beyaz Önlüklerini Giydi (05.12.2023)

Haber Tarihi :   05.12.2023

Fakültemiz birinci sınıf öğrencileri İçin önlük giyme töreni düzenlendi. Tören Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hakan YEKBAŞ,  Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa ASLAN, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bülent SARAÇ, 37 Bölge Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bahadır EREN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Fakülte Dekanları, Konservatuvar ve Yüksekokul Müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program açış konuşmaları ile üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuarı ve Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından verilen müzik dinletisinin ardından, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa ASLAN tarafından verilen '' Eczacılığın Dünü Bugünü ve Yarını'' konulu bir söyleşi ile sürdü.

Tören Eczacılık Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine önlüklerinin giydirilmesiyle sona erdi.

Fotoğraflar için aşağıdaki linki tıklayınız.