Misyon ve Vizyon

Misyonumuz:

İnsanı temel alan bir eğitim anlayışıyla milli ve manevi değerlerine bağlı, eleştirel düşünebilen, rekabet edebilen, insana ve doğaya karşı saygılı, mesleki etik ilkelerine bağlı, mesleki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, bilgi ve deneyimlerini insanlığın hizmetine sunan, eczacılık alanında bilimsel ve teknolojik gelişmelere katkı sunan, ülkemizin eczacılık alanında gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunacak eczacılar ve akademisyenler yetiştirmektir.

Vizyonumuz:

Akademik ve etik değerler doğrultusunda, bilimin üstünlüğüne ve yol göstericiliğine inanan, eğitime ve araştırmageliştirmeye ulusal ve uluslararası düzeyde katkı sunan Eczacılık Fakültesi olmaktır. Lisans ve lisansüstü eğitimimizi daha da güçlendirmek ve daha üst düzeylere çıkarmak, araştırma/geliştirmedeki gücümüzü artırarak bu alandaki lider Eczacılık Fakülteleri arasında yer almak vizyonumuzun temelidir.