Fakültemiz ESAYAK ve CUPSA Öğrenci Kulüpleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kapsamında Ayrı Ayrı Etkinlikler Gerçekleştirdi (8 – 9 Mart 2020)

Haber Tarihi :   11.03.2020

Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü (ESAYAK) üye öğrencileri 37. Bölge Sivas Eczacı Odası eczacıları ile  birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Primemall AVM’de stant kurarak ziyaretçilere kadın hakları ile ilgili bilgilerin yer aldığı broşür ile karanfil dağıttı. Ayrıca Sivas Eczacı Odası, İl Sağlık Müdürlüğü ve Sivas Belediyesi ile ortak yürütülen ''Atık İlaç Toplama Projesi'' hakkında öğrencilerimiz tarafından ziyaretçilere bilgiler verildi.

Fakültemiz CUPSA Kulübü öğrencileri de çeşitli alanlarda başarı elde etmiş kadınların fotoğraflarını fakülte binamıza asılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık oluşturdu.