Ankara Eczacı Odası Tarafından Düzenlenen 17. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması Duyurusu (22-23 Mayıs 2021)

Başlama Tarihi :   01.04.2021 Bitiş Tarihi :   28.04.2021

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek olan “17. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması”na ilişkin bilgiler ekte yayınlanmıştır. (Ek 1; yarışma duyuru metni)

Fakültemizi temsilen yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin (sadece 4. veya 5. sınıflardan) dilekçelerini 14 Nisan 2021 tarihine kadar dekanlığımızın eczacilik@cumhuriyet.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. (Ek 2; dilekçe örneği) Başvurular arasından fakültemizi temsilen katılacak öğrenci, komisyon tarafından belirlenecektir.

Yarışmayı izlemek ve kongreye katılmak isteyen diğer öğrencilerimizin listesi sınıf temsilcileri tarafından oluşturularak dekanlığımıza mail olarak gönderilecektir. (Ek 3; katılımcı listesi) Yarışmaya izleyici olarak katılmak isteyen öğrencilerin sınıf temsilcileri ile iletişime geçerek bilgilerini vermeleri gerekmektedir.